Seizoensrecepten

Seizoensrecepten

Niets kan op tegen lekkere kom hartverwarmende soep tijdens de koude winter dagen! Oke.. misschien een kop warme chocolademelk.. Het belangrijkste, en mooiste, aan de seizoenen, vind ik, is dat elk seizoen weer een nieuw gevoel oproept. Bovendien heeft elk seizoen weer mooie producten te bieden! Daarom kun je vanaf deze pagina rechtstreeks op zoek naar jouw seizoen. Klik op de tegeltjes om naar de recepten te gaan.

Van April tot en met Juni
Laten we de koude dagen achter ons laten en het nieuwe jaar gezond beginnen. Vind hier de recepten die de Lente op jouw bord toveren! Mijn favoriete ingredient? Het Witte Goud, ofwel de witte asperge!

Van Juli tot en met September
Tijd om van de zon & het zomerse fruit te genieten! Zomer is zeker mijn favoriete seizoen van het jaar. De geur van zonnebrand, hitte en de lange strandavonden doen mij direct transporteren naar de mooiste zomeravonden. Maar ook het verse zomerfruit zoals mijn oma’s bramen! Heerlijk!

Van Oktober tot en met December
Herfst herinnert me aan kaneel en andere warme specerijen! Heerlijk in een pompoensoep of in een hartverwarmende stoofpot. Tijdens de herfst koop ik graag een (h)eerlijk stukje vlees bij de lokale boer. Krijg je daar ook direct trek van? Bekijk hier mijn favoriete stoofpot recept!

Van Januari tot en met Maart
Het winter seizoen: nog steeds koud buiten, maar iedereen heeft gezonde eetdoelen gesteld voor het nieuwe jaar. Nieuw jaar, nieuwe kansen! Ga jij dit jaar meer vegetarische gerechten maken? Bekijk eens mijn aanraders: de lekkerste bietenhachee of de vegetarische Pasta Bolognese te gaan!

Close
Dutch Food Heritage ┬ę Copyright 2022. All rights reserved.
Close