Roggebrood, Oude Geitenkaas, Microgreens & Lokale Honing

Ik hou van de combinatie geitenkaas, walnoten en honing. Niet alleen een lekkere combinatie voor een sandwich, maar ook voor quiches, salades en tosti’s. Op zoek naar de beste versie van dit recept? Ga eens op pad om bij een lokale boer geitenkaas en honing te kopen! De smaak van deze ambachtelijke producten zullen je versteld laten staan.

Roggebrood, Geitenkaas, Microgreens & Honing

Porties 1 toast
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale Tijd 5 minuten

Ingrediënten

  • 1 Roggebroodje mijn favoriet: het roggebrood, gevuld met gedroogd fruit, zaden en noten, van LePerron!
  • Geitenkaas
  • Walnoten
  • Microgreens van Microgreens Holland
  • Honing

Instructies

Voorbereidingen

  • Wil je graag over de top? Toast dan het roggebrood in de oven op 180 graden voor 5 minuten. Zorg er wel voor dat de toast iets is afgekoeld voor je de geitenkaas toevoegt. Als de toast nog te heet is, zal de kaas van de toast smelten.

De Toast Bouwen

  • Voeg de, in plakken gesneden, geitenkaas toe, kruimel een paar walnoten erboven en top met microgreens. Microgreens zijn een echt lokaal superfood! Deze plantjes bevatten veel nutriënten waardoor jij jouw gerecht heel makkelijk nog voedzamer maakt!
  • Tijd voor de kers op de taart: giet de honing over de toast heen. Eet smakelijk!
Gang : Lunch
Keuken: Nederlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept Score
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Like
Close
Dutch Food Heritage © Copyright 2022. All rights reserved.
Close